fbpx

Go WIN Cashflow klub

Jsme komunita lidí, kteří šíří principy úspěchu v kapitalismu a pomáhají je lidem aplikovat v praxi

Kdo jsme

Jsme komunita lidí, kteří šíří principy úspěchu v kapitalismu a pomáhají je lidem aplikovat v praxi pod vedením zkušených podnikatelů a investorů.
Pořádáme přednášky a pravidelně se scházíme u hry Cashflow od Roberta Kiyosakiho s cílem zvyšovat hodnotu jednotlivých lidí, a tím dostat Českou republiku mezi TOP 5 zemí na světě.

O čem je hra Cashflow

Cashflow je desková hra, kterou vymyslel úspěšný americký podnikatel a investor Robert Kiyosaki, autor bestselleru „Bohatý táta, chudý táta„, aby mohl efektivněji vzdělávat lidi v oblasti tvorby bohatství a získávání finanční a časové svobody. 

Ústředním motivem hry je takzvaný krysí závod, čili běh od výplaty k výplatě, který většina z nás dobře zná. Pokud tento závod vyhrajeme, propracujeme se až do důchodu, který Kiyosaki označuje jako finanční katastrofuKlíčem k opuštění krysího závodu je správné finanční vzdělání, které nám umožní zacházet se svými financemi a časem tak, abychom budovali pasivní příjmy a stali se tak finančně nezávislými.

Jak vypadá hraní Cashflow u nás?

V našem klubu nejde o to, abychom si zahráli deskovou hru, ale abychom na herních situacích ukazovali, jak funguje reálný svět. Hra nám dává podněty k diskusi, kde můžou zkušenější předávat znalosti méně zkušeným.

Samotné finanční vzdělání však nestačí. Je potřeba ho převést do reálného života, a s tím má většina lidí problém. Naším posláním je právě s tímto pomáhat a poskytovat praktické rady a tipy, jak začít.

Nejbližší akce

IMG_6526
Cashflow v Impact HUB Ostrava 13.5.2024
Setkání naší ostravské komunity u hry Cashflow. Přijď nás poznat a zahrát si.
Přihlásit se
IMG_6574
Hraní Cashflow 20.5.2024
Pravidelné setkání naší komunity u hry Cashflow. Přijď nás poznat a zahrát si.
Přihlásit se

Kontakt

Sleduj nás na sociálních sítích

Máš dotaz? Chceš s námi spolupracovat? Chceš zorganizovat hraní Cashflow ve svém městě?